Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Rode trouwjurk

Trouwen in een rode trouwjurk was vroeger nog erg gewaagd, maar inmiddels kunt bij de meeste bruidszaken lang niet alleen maar een witte bruidsjurk kopen. Veel bruiden kiezen dan ook nog altijd voor een witte bruidsjurk. Bent u nog op zoek naar de perfecte jurk voor uw grote dag? Kom gerust een kijkje nemen bij Bijsterveld Bruidsmode in Mierlo-Hout (Helmond).

Bijsterveld Bruidsmode: van witte bruidsjurk tot rode trouwjurk en passende accessoires

Als aanstaande bruid zult u een aantal keuzes moeten maken, waarvan het kiezen van uw trouwjurk vrijwel de belangrijkste is. De medewerkers van Bijsterveld Bruidsmode beseffen dit maar al te goed. Wij kunnen u deskundig adviseren en de trouwjurken laten zien die het beste aansluiten op uw wensen. U kunt ze in alle rust passen wanneer u een afspraak maakt. Het is mogelijk om een trouwjurk in alle kleuren te laten maken.

Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen een ivoorkleurige bruidsjurk of rode trouwjurk. In ons assortiment vindt u ook elegante schoenen, lingerie, stoffen, sluiers, haaraccessoires en jurken voor de bruidsmeisjes. Kortom, voor alles dat u nodig heeft om uw magische dag nog net iets specialer te maken komt u naar Bijsterveld Bruidsmode!

Welk type trouwjurk past bij mij?

Het type trouwjurk dat bij u past, hangt af van het figuur dat u heeft en uw persoonlijke wensen. Het is belangrijk dat u de sterke punten van uw figuur onder de aandacht brengt en de minder sterke punten verdoezelt. Er zijn een aantal typen trouwjurken te onderscheiden, namelijk:

  • A-lijn: met aansluitend lijfje dat vanaf de heupen gestroomlijnd naar beneden loopt;
  • Strapless: schouders zijn helemaal bloot;
  • Prinsessen: aansluitend lijfje en heeft een volle, wijde rok;
  • Zeemeermin: volgt de taille en heupen naar de knie en waaiert vanaf daar uit naar beneden;
  • Empire: hoge taille en loopt onder de borst recht naar beneden.

Bijsterveld Bruidsmode helpt u graag bij het vinden van de perfecte trouwjurk.

Wat kost een trouwjurk?

Bruidsjurken zijn er in verschillende prijsklassen. Een simpele bruidsjurk, doorgaans geproduceerd van synthetische stoffen, koopt u al voor €500. De prijzen bij ons in de winkel liggen tussen de € 400 en € 1795.

Bruidsjurken passen? Maak een afspraak!

Bent u op zoek naar een specifieke rode trouwjurk of wilt u er graag een aantal passen? Wanneer u bij ons een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat u op uw gemak jurken kunt passen. U kunt ons bereiken op het nummer 0492-523064.