Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Exclusieve trouwjurken online

Exclusieve trouwjurken bekijkt u online bij Bijsterveld Bruidsmode. Met een ruim aanbod exclusieve bruidsjurken verkrijgbaar in diverse prijsklassen vind u al 60 jaar bij ons altijd dé jurk die u zoekt voor de mooiste dag van uw leven. Maak vandaag nog een afspraak en kom jurken passen in onze zaak. Wij voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast maken wij het u graag gemakkelijk: accessoires voor de bruiloft kunt u ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Exclusieve trouwjurken online bekijken: laat u verrassen door ons aanbod

Exclusieve trouwjurken. Bij ons heeft u een ruime keuze uit de mooiste bruidsjurken waardoor er zich in onze collectie altijd wel een jurk naar uw smaak bevindt. Onze collectie kenmerkt zich door exclusiviteit. Kiest u voor een jurk van Bijsterveld Bruidsmode dan bent u verzekerd van iets bijzonders. Wij rekenen geen vermaakkosten en voorzien u graag van advies op maat.

Wij verwelkomen u graag in onze zaak

Heeft u na het online bekijken van onze exclusieve trouwjurken een mooie jurk gezien die u graag wilt komen passen? Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Om in alle rust onze collectie jurken te komen bekijken raden wij u aan van de voren een afspraak te maken. Neem contact met ons op door te bellen naar nummer 0492-523064In onze webshop kunt u snel en eenvoudig uw accessoires voor de bruiloft bestellen.