Bruidsmode Deurne

Op zoek naar bruidsmode in Deurne? Bijsterveld Bruidsmode helpt je graag verder. Ben je op zoek naar de juiste trouwjurk voor de grote dag? Dit is een belangrijk moment in je leven. De perfecte trouwjurk is de kers op de taart tijdens jouw huwelijksdag. Wij nemen de tijd voor jou en jouw familie of vriendinnen. Een trouwjurk uitzoeken gaat een stuk makkelijker met hulp van de specialisten van Bijsterveld Bruidsmode. Voor bruidsmode nabij Deurne ben je in onze bruidswinkel aan het juiste adres!

Bruidsmode Deurne

Diverse topmerken trouwjurken!

Bij Bijsterveld Bruidsmode vind je diverse soorten merken aan trouwjurken. Diverse stijlen en modellen zijn aanwezig in onze bruidswinkel zodat er voor iedereen iets moois tussen zit. Je kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende merken:

  • Sincerity
  • Sweetheart
  • Tres Chic
  • Brinkman
  • White one
  • Jessie K.
  • Enzoani
  • Miss Emily
  • Pure
  • Enchanting

Naast deze merken is er nog veel meer te ontdekken binnen onze bruidsmode nabij Deurne. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0492 – 523 064.

Plan een pasafspraak

Betaalbare en exclusieve bruidsmode bij Deurne

Bij onze bruidsmodezaak nabij Deurne kan iedere aanstaande bruid terecht. Naast dat we trouwjurken bieden in vele verschillende stijlen en smaken, hebben we ze namelijk tevens voor ieder budget. Onze trouwjurken zijn al te verkrijgen van 400 euro, tot een bedrag van een kleine 2000 euro. En ben je op zoek naar een prachtige bruidsjurk van één van onze topmerken, uit onze vorige collectie? Kijk dan eens op onze sale-pagina! Je vindt er de meest beeldschone trouwjurken met spectaculaire kortingen!

Trouwjurken, bruidslingerie en bruidsjurken nabij Deurne

Bij Bijsterveld Bruidsmode ervaar je het totaalplaatje. Bij aanschaf van jouw droomjurk kun je er ook direct de juiste accessoires bij zoeken. Denk hierbij aan bruidslingerie, bruidsschoenen, bruidsstoffen en kleding voor bruidsmeisjes. Daarnaast kunnen wij de bruidsmeisjes ook voorzien van een mooie outfit. Ben je op zoek naar speciale bruidsstoffen? Je kunt bij ons terecht voor bruidskant, patronen en fournituren. Informeer naar de mogelijkheden. Wist je ook dat Bijsterveld Bruidsmode beschikt over een webshop? Uiteraard kun je de trouwjurken bij ons komen passen, maar je kunt ze online ook bestellen. Bekijk onze bruidsmode in Deurne!

Al ruim een halve eeuw een begrip in de regio

Onze bruidswinkel in het Helmondse Mierlo-Hout Deurne bestaat al sinds 1957 en is uitgegroeid tot dé bruidsmodezaak van de regio Deurne en Eindhoven. De bruidswinkel werd opgericht door de naamgeefster, mevrouw Dora Bijsterveld, van wie wij de winkel in 1999 overnamen. En wij, dat zijn de zussen Monique en Meriam. Sindsdien is het assortiment uitgebreid met accessoires als trouwschoenen, bruidslingerie en sluiers.

Opgegroeid tussen de trouwjurken

Dat wij in de bruidsmode in Deurne of omgeving zouden belanden, stond al vrij vroeg vast. Dankzij onze moeder werden wij als kind namelijk al omgeven door trouwjurken. Zij maakte deze namelijk en niet geheel toevallig voor dezelfde leveranciers als van wie ook Dora, de oprichtster van onze bruidsmodezaak nabij Deurne, ook bruidsjurken afnam! Het zal ons ongetwijfeld hebben beïnvloed in onze smaak, net zoals we ook de manier van verkopen hebben geadopteerd van mevrouw Bijsterveld. Al sinds jaar en dag is de klant bij Bijsterveld Bruidsmode nabij Deurne nog écht koning. Een traditie die we met liefde voortzetten.

Bruidsmode nabij Deurne gezocht? Kies voor Bijsterveld!

Voor bruidsmode nabij Deurne ben je aan het juiste adres bij Bijsterveld Bruidsmode. Wij zijn gevestigd in Helmond, op een kleine afstand rijden van Deurne. Wij nemen ruim de tijd voor je, dus je bent altijd de enige bruid in de trouwwinkel. Bij ons betaal je ook niet extra voor het vermaken van de jurk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0492 – 523 064 of plan direct een afspraak in. Je kunt ons ook mailen via info@bijsterveldbruidsmode.nl, of kom eens langs bij onze bruidsmodezaak nabij Deurne!