Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Bruidsmode Eindhoven

Terwijl u de mooiste bruidsmode nabij Eindhoven past, springen de tranen u in de ogen. Niet van verdriet, maar van blijdschap. En van trots. Want u ziet uw grote dag al helemaal voor u. In de allermooiste trouwjurk loopt u langzaam naar uw verloofde. Om daar die simpele, maar o zo krachtige woorden uit te spreken: ‘Ja, ik wil.’ Gelukkig staan de specialisten van Bijsterveld Bruidsmode al voor u klaar. Zo heeft u die perfecte trouwjurk zo gevonden!

De mooiste mode voor de bruid

Een eigen bruiloft maakt u naar alle waarschijnlijkheid maar één keer mee. Daarom is voor uw trouwerij in Eindhoven alleen de beste bruidsmode goed genoeg. De specialisten van Bijsterveld Bruidsmode helpen u graag! Zij gaan voor u op zoek naar de perfecte match. Paradeer in de mooiste trouwjurken van merken, zoals Jessie K., Enzoani en Sincerity, Sweetheart, Tres Chic, White One Voel u aantrekkelijk in sexy lingerie. En maak het plaatje af met de prachtigste accessoires. Ontwerpt u uw jurk liever zelf? Ook dan helpen wij u graag bij het vinden van de mooiste stoffen.

Wanneer moet ik op zoek?

Het voelt als de dag van gisteren dat uw partner voor u op de knieën ging. De rust is sindsdien niet meer wedergekeerd. U moet namelijk zoveel zaken regelen! Wat dacht u bijvoorbeeld van uw zoektocht naar bruidsmode in Eindhoven? Daar kunt u het beste 6 maanden van tevoren mee beginnen. Het kan namelijk tot wel vier maanden duren voordat de door u gekozen bruidsmode bij ons in Eindhoven arriveert. Wees er dus snel bij!

Bruidsmode voor bruidsmeisjes nabij Eindhoven

Natuurlijk. Samen met uw verloofde bent u tijdens uw grote dag het absolute middelpunt. Toch zult u de spotlight tijdens de gang naar het altaar even moeten delen. En zo erg vindt u dat helemaal niet. Achter uw sluier trippelen namelijk de kleine voetjes van de bruidsmeisjes achter u aan. En zij? Zij moeten er natuurlijk er net zo mooi uitzien als de bruid zelf. Daarom leveren wij ook voor uw chaperons de mooiste bruidsmode voor kinderen in Eindhoven.

Wie betaalt de jurk?

Als het om bruiloften gaat, bestaat er voor iedere kwestie wel een ongeschreven regel. Gelukkig maar, want trouwen is al stressvol genoeg! De bruidsmode die uw “chaperons” bij ons in Eindhoven aanschaffen, betalen zij in eerste instantie zelf. Gaat het hier om kinderen? Dan is het verstandig om dit eerst even met hun ouders te overleggen. Natuurlijk kunt u er als bruid ook voor kiezen om de jurken cadeau te doen.

Welke stijl kiest u voor uw bruidsmeisjes?

Geweldig! Uw bruidsmeisjes hebben stuk voor stuk ja gezegd! Nu bent u natuurlijk op zoek naar passende bruidsmode nabij Eindhoven. Hoe u dat doet, is natuurlijk compleet aan u. U kunt ervoor kiezen om ieder bruidsmeisje dezelfde jurk te laten dragen. Bepaal daarbij of zij dezelfde accessoires moeten dragen of juist niet. U kunt er ook voor kiezen om ieder bruidsmeisje dezelfde jurk te laten dragen, waarbij enkel de kleur van elkaar verschilt. Wanneer u bij ons nabij Eindhoven bruidsmode bestelt, is dat zeker mogelijk.

Geen enkel bruidsmeisje heeft hetzelfde figuur. Om scheve gezichten te voorkomen, dient u daar – bij het passen van bruidsmode in Eindhoven – rekening mee te houden. Worden uw bruidsmeisjes het niet met elkaar eens? Kies dan voor een overkoepelende kleur. Zo kunnen uw chaperons zelf een bijpassende jurk kiezen die écht bij hen past. Hoeft het voor u niet zo uniform? Dan kunt uw bruidsmeisjes ook compleet de vrije hand geven. Zo straalt iedereen hun eigen unieke karakter uit en wordt het passen van bruidsmode bij Eindhoven een eitje!

Prachtig gekleed met Bijsterveld Bruidsmode nabij Eindhoven

Bijsterveld Bruidsmode kent een lange geschiedenis. Meer dan 60 jaar om precies te zijn! Sinds 21 maart 1957 zijn wij gevestigd in Mierlo-Hout – dichtbij Helmond. Een gezellige winkel, waar klant zeker koning(in) is. Wat u van ons kunt verwachten? In de eerste plaats eerlijk advies bij het vinden van die ene perfecte trouwjurk. Daarnaast staan wij garant voor exclusiviteit. Is een perfecte service ons streven. En berekenen wij geen vermaakkosten. Dus: komt u binnenkort bruidsmode voor uw grote dag in Eindhoven passen?

Straal in de mooiste bruidsmode van Eindhoven

De perfecte trouwjurk. Prachtige accessoires. En natuurlijk sexy lingerie. Ziet u uw trouwdag al helemaal voor u? Bij Bijsterveld Bruidsmode helpen wij u graag! Bestel direct artikelen uit onze webshop of maak een pasafspraak. Dit kan door te bellen met 0492-523064 of te mailen naar info@bijsterveldbruidsmode.nl. Wordt u binnenkort in het echt verbonden in de mooiste bruidsmode van Eindhoven?