Recensie van Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Recensie van Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Recensie van Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Recensie van Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Recensie van Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Bruidsaccessoires online

Uw bruidsjurk is pas echt af met exclusieve bruidsaccessoires die u bij Bijsterveld Bruidsmode online kunt bestellen. Wij hebben een ruim assortiment waarin u zeker vindt wat u zoekt. Wij hebben onder andere sluiers, haarspiraaltjes, handschoenen, bruidshoeden en schoenen. Wij zijn in de gelegenheid om sluiers aan uw wensen aan te passen. Lang of kort of voorzien van parels, lockrand of kant wij maken het voor u in orde. Er op uw best uitzien zit hem in de details, bestel uw bruidsaccessoires daarom in de webshop van Bijsterveld Bruidsmode!

Eenvoudig de mooiste bruidsaccessoires online bestellen

Een bruiloft is een unieke gebeurtenis, waar u misschien al van jongs af aan van droomt. Een gezellig feest en de aanwezigheid van familie en vrienden maken de dag compleet, maar vergeet vooral de bruidsaccessoires niet. Passende bruidsaccessoires kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld Curlies. Dit zijn speciale haarspiraaltjes waardoor uw haar perfect blijft zitten. Ook voor andere trouwaccessoires kunt u online terecht in onze overzichtelijke webshop. Denk daarbij niet alleen aan accessoires voor de grote dag zelf, U kunt in de webshop ook bruidsaccessoires bestellen waarmee u smetteloos op uw bruiloft verschijnt, zoals een bruidsjurkhoes.

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode is al meer dan vijftig jaar een begrip in de bruidsmodebranche. De collectie is al die jaren meegegroeid. U kunt niet alleen voor een prachtige bruidsjurk bij ons terecht, maar ook voor stoffen, lingerie, schoenen en trouwaccessoires die u online kunt bestellen. Om een bestelling te plaatsen maakt u een account aan en rekent u veilig af via iDEAL. Als u een bestelling heeft geplaatst is het vervolgend mogelijk om deze te volgen door in de historie te kijken. Als u een bestelling van boven de 50,- euro heeft geplaatst hoeft u geen verzendkosten te betalen. De mooiste trouwaccessoires kunt u online bestellen: Bekijk snel ons aanbod!

Bestellen in de webshop

Bestellen via de webshop is een eenvoudig proces. U plaatst de producten van uw keuze in uw winkelwagen en u geeft aan welke maat en welke hoeveelheid u wenst te ontvangen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de trouwaccessoires die u online heeft besteld, bij u thuis worden geleverd. Als u een vraag heeft over onze producten of diensten, kunt u altijd even contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 0492-523064. We hopen snel iets van u te horen en wensen u alvast alle geluk met uw aanstaande huwelijk!

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Mierloseweg 285 5707 AJ
Mierlo-Hout (Helmond)
T: 0492-523064
E: info@bijsterveldbruidsmode.nl