Verzending & retourneren

 

Verzending
Bijsterveld Bruidsmode draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Bijsterveld Bruidsmode gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen. In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn dient elke klacht binnen 7 dagen na de factuurdatum, te worden gemeld. De klant dient schriftelijk een beschrijving van de geconstateerde gebreken mee te sturen. Indien de klant niet schriftelijk om herstel dan wel vervanging verzoekt, beslist Bijsterveld Bruidsmode of het artikel vervangen wordt.

Orderbevestiging
U ontvangt een bevestigingsmail van uw bestelling met uw bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen u heeft besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzendkosten. Deze bevestiging betekent dat wij uw bestelling goed hebben ontvangen.

Prijzen en betaling en ruiling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden op basis van het gewicht van de door u bestelde producten berekend. Deze berekening gaat volgens de gewichtstabel van Post NL en kunnen maximaal  € 5,50 bedragen. De verzendkosten voor alle producten bedragen € 2,50, behalve schoenen, bruidsjurkhoes, en bruidsparaplu’s; deze zijn € 5,50. Boven de € 75,00 rekenen wij geen verzendkosten. Wilt u een produkt ruilen voor bijvoorbeeld een ander maat, dan zijn de verzendkosten voor de koper.

Bestelling en Verzending buitenland
Bij bestellingen vanuit het buitenland zijn de verzendkosten als volgt: België en Duitsland € 13,00. Besteld u boven de € 75,00, dan krijgt u 50% korting op de verzendkosten. Laat ons via de mail (info@bijsterveldbruidsmode.nl) weten wat u graag wilt bestellen. Het totale orderbedrag dient u over te maken op NL73 ABNA 04004 75 871. U krijgt dan z.s.m. bericht over uw bestelling.

Betaalwijze en levering
U kunt online betalen per iDeal. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Uw betaling komt dan direct bij ons binnen en uw bestelling wordt zo snel mogelijk per post verzonden. Er vindt geen verzending plaats op zondagen en feestdagen.

Reclames
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u het recht het product binnen 7 werkdagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd wanneer het product in originele verpakking geretourneerd wordt. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van verzending van de producten van Bijsterveld Bruidsmode naar afnemer en voor retourzending komen ten laste van de klant. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. Het is ook mogelijk de zending bij ons in de winkel af te geven. Sale-artikelen en lingerie kunnen NIET worden geruild.