Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Trouwschoenen online

Bij Bijsterveld Bruidsmode bestelt u de mooiste en meest comfortabele trouwschoenen online. Zo hoeft u voortaan niet meer onnodig alle winkels langs en kunt u de kostbare tijd die u heeft voor de bruiloft besteden aan andere dingen. Uw bruidsschoenen kunt u kopen in onze bruidswinkel in Helmond, vlakbij Eindhoven, maar u kunt ze ook in de gewenste maat in de webshop bestellen. Wij zorgen ervoor dat ze bij u thuis worden afgeleverd. En heeft u vragen over een paar bruidsschoenen dat u in de webshop heeft gezien? Dan kunt u altijd even bellen met Bijsterveld Bruidsmode.

Prachtige trouwschoenen online kopen

U wilt natuurlijk bruidsschoenen kopen die u een hele dag kunt dragen en dan is het wel zo prettig als ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens lekker zitten. Zo kunt u optimaal genieten van de grote dag. Kies dus voor elegante schoenen met een goede pasvorm. In de webshop vindt u een uitgebreid assortiment bruidsschoenen, zowel voor de bruid als voor bruidsmeisjes. Deze schoenen zijn geraffineerd, elegant en zorgen ervoor dat u zult stralen op uw grote dag. Qua hak bieden wij u volop keus, zodat u zeker weet dat u kunt makkelijk blijven lopen op uw schoenen. De schoenen van Rainbow en Fiarucci zijn moderne schoenen verkrijgbaar in vele modellen zodat er voor iedere bruid een juiste schoen te vinden is. Alle trouwschoenen in onze online webshop zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bestelinformatie

Wilt u trouwschoenen gemakkelijk online bestellen? Alles wat u moet weten over het plaatsen van een bestelling, kunt u terugvinden op onze website. Hier vindt u onder andere informatie over de verzending en het retourneren. Heeft u toch iets niet kunnen vinden of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan even contact op door te bellen met telefoonnummer 0492-523064. U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel om uw bruidsschoenen te kopen.