Selecteer een pagina

Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Trouwjurk zelf maken

Wilt u uw trouwjurk zelf maken? Dat kan! Bij Bijsterveld Bruidsmode vindt u vele mooie bruidsstoffen. Bovendien kunnen wij op basis van uw specifieke wensen een patroon tekenen. Zo wordt het zelf maken van uw trouwjurk een stuk makkelijker en staat u straks te stralen in uw eigen creatie! Kijkt u voor inspiratie vooral rond op de website en neem contact op bij vragen.

Kan ik zelf een trouwjurk maken?

Natuurlijk kunt u zelf een trouwjurk maken. U kunt natuurlijk op zoek gaan naar de bruidsjurk die perfect aansluit bij het plaatje dat u in uw hoofd heeft, maar u kunt ook zelf uw trouwjurk maken. Dat is extra speciaal. Bij Bijsterveld Bruidsmode vindt u een ruime collectie aan stoffen, kant, fournituren en bijzondere ontwerpen voor uw trouwjurk. Uiteraard voorzien wij u, indien gewenst, van passend advies.

Kan ik mijn trouwjurk op maat laten maken?

U kunt uw trouwjurk op maat laten maken. Wij beschikken over een eigen atelier waar u zelf uw ideale bruidsjurk kunt samenstellen. Wij beschikken over prachtige bruidsstoffen, fournituren en patronen die uw bruidsjurk helemaal afmaken. Bovendien voorzien wij u van passend advies.

Welke trouwjurk past bij mijn figuur?

Om optimaal te stralen op uw bruiloft is het belangrijk dat u de sterke punten van uw figuur accentueert en de minder sterke punten van uw figuur verdoezelt. Hieronder worden een aantal voorbeelden gegeven van welk soort jurk past bij welk figuur:

  • Smalle schouders en brede heupen (peer figuur): strapless prinsessenjurk die aansluit op uw bovenlijf met brede rok;
  • Schouders, taille en heupen op gelijke lijn (recht figuur): een trouwjurk met veel volume, zoals een prinsessenjurk of een A-lijn;
  • Brede schouders, grote borsten en slank onderlichaam (appel figuur): een trouwjurk die het onderlichaam accentueert, zoals een empire jurk;
  • Brede schouders en smalle taille (atletisch figuur): breek uw schouders op met een halterjurk of een asymmetrische jurk;
  • Volle borsten, smalle taille en volle heupen (zandloper figuur): trouwjurk die nauw aansluit op het bovenlijf tot aan de knie en daarna uitloopt.

Bruidjes kijken hun ogen uit

In de bruidszaak van Bijsterveld Bruidsmode kijken aanstaande bruidjes veelal hun ogen uit. Wij verkopen niet alleen prachtige jurken, maar ook schoenen, lingerie en accessoires. Wilt u echt iets bijzonders? Bij ons vindt u alle benodigdheden om uw trouwjurk zelf te maken.

Nieuwsgierig? Neem contact op of kom langs in de winkel!

Bent u benieuwd geworden naar onze bruidszaak? Kom gerust eens langs. U vindt onze adresgegevens en de openingstijden op de website. Natuurlijk kunt u ook even bellen voor advies, of om naar de mogelijkheden te vragen. Hiervoor belt u naar 0492-523064.