Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Trouwjurken Plus Size

Het uitkiezen van een trouwjurk is een prachtige gebeurtenis, maar voor alle bruiden ongetwijfeld stressvol. Voor bruiden met een maatje meer is de zoektocht alleen maar moeilijker, omdat alle campagnes worden gefotografeerd met modellen in maat 34.

Sweetheart Gowns, Sincerity Bridal en Tres Chic begrijpen als geen ander dat elke bruid zich top moet voelen in haar droomjurk ongeacht haar maat en vormen. Daarom hebben zij een prachtige collectie voor bruidjes met een maatje meer.

Wij adviseren aanstaande bruidjes een afspraak te maken, omdat wij uit jarenlange ervaring weten dat het voor de bruid prettig is om, alleen met de personen die zij meebrengt, trouwjurken te passen. Dus je bent altijd de enige bruid in onze winkel.

Voor de nieuwe collectie berekenen wij géén vermaakkosten en staan garant voor exclusiviteit, perfecte service alsmede vakkundig advies. Bij aankoop van een jurk uit de nieuwe collectie ontvang je een leuke Goodiebag.

Omdat wij beschikken over een eigen atelier, kun je bij ons uw eigen droomjurk samenstellen. Indien je jouw jurk elders hebt gekocht en de jurk moet worden vermaakt, kunnen wij dit voor je doen. Tevens kun je bij ons terecht voor bruidsstoffen, fournituren en patronen.

Hieronder een greep uit onze plus size collectie. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bel ons 0492 – 523064 of stuur ons een email

Neem contact met ons op!