Recensie van Kelly Mans


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly Mans

Recensie van Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Trouwen webshop

De mooiste accessoires voor als u gaat trouwen vindt u in de webshop van Bijsterveld Bruidsmode. Bijsterveld is al meer dan 50 jaar het adres waar vrouwen van ver naartoe komen voor het vinden van hun ideale jurk en bijpassende mooiste accessoires. Dankzij de webshop hoeft u hiervoor niet meer de deur uit: u laat de accessoires die u voor uw mooiste dag wilt hebben, gewoon bij u thuis bezorgen.

Alles dat u nodig heeft om te trouwen vindt u in de webshop

Als u, voordat u gaat trouwen rondkijkt in de webshop, zult u zien dat we u een uitgebreid assortiment aanbieden. Dit bestaat uit onder meer schoenen, panty’s, kousenbanden en sieraden. Kortom; alles wat u nodig heeft om uw mooiste dag nog mooier te maken. Wat u wilt bestellen legt u in de gewenste maat en de gewenste hoeveelheid in uw winkelwagen en wij zorgen ervoor dat alles thuis wordt bezorgd.

Bestelinformatie en contact opnemen

Op de website leest u alles wat u moet weten over het verzenden van pakketjes en meer. Heeft u toch iets niet kunnen vinden of heeft u een vraag over de producten die wij aanbieden in de webshop? Neem dan contact op door te bellen met 0492-523064 en geef aan dat het gaat om bruidsaccessoires voor het trouwen uit de webshop.