Selecteer een pagina

Bij Bijsterveld Bruidsmode slaag je zeker voor de trouwjurk van jouw dromen. Met een aanbod van verschillende merken en stijlen kun jjij in een ongedwongen sfeer zoveel jurken passen als jij wilt. Je mag eerst zelf met jouw gasten tussen onze collectie trouwjurken kijken, waarna we jurken gaan passen.

Wij adviseren aanstaande bruidjes een afspraak te maken, omdat wij uit jarenlange ervaring weten dat het voor de bruid prettig is om, alleen met de personen die zij meebrengt, trouwjurken te passen. Dus je bent altijd de enige bruid in onze winkel.

Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk perfect uitzien. Begin daarom met de basis voor je bruidsjurk: zorg voor de juiste bruidslingerie.

Carnival is speciaal door Poirier ontwikkeld om te dragen onder een trouwjurk. Het onderscheidt zich van andere trouwlingerie door de optimale (figuurcorrigerende) pasvorm, een perfect passende strapless top met een diep decolleté en een laag uitgesneden rug.

Alle Carnival modellen zijn leverbaar als bh, bustier, torselet of verlengde torselet van maat 65 A t/m 100 F.
Je kan kiezen uit luxe satijn of een romantisch kantje.

De Rainbow collectie omvat een serie luxe trouwschoenen; van elegant tot trendy met hakken van 1,5 tot 11 cm. De schoenen zijn in te kleuren in iedere gewenste kleur, waardoor deze ook geschikt zijn voor de bruidsmeisjes en moeder van de bruid.

Deze schoenen zijn voorzien van een speciale foaming aan de binnenzijde (Soft Bliss) waardoor de trouwschoen zeer comfortabel zit. Het kleuren van de trouwschoenen is eveneens mogelijk na je bruiloft, waardoor je ze kunt door dragen. Voor meer info over de Color studio klik hier

Haaraccessoires zijn een must voor het compleet maken van jouw look. Heb je lang haar of juist kort? Wij hebben haarcorsages die bij je jouw droomjurk passen, waarmee je jouw look helemaal afmaakt.

Door het sterke visuele aspect mogen we de sluiers zeker rekenen tot een van de belangrijkste items binnen de bruidsaccessoires. Elke sluier uit de collectie is afgestemd op de jurkontwerpen van de meest toonaangevende designers. Deze geven de bruid een karakteristieke, individuele uitstraling.