Selecteer een pagina

Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Patronen trouwjurk

Bijsterveld bruidsmode in Mierlo-Hout (Helmond) heeft alles in huis om patronen voor een trouwjurk te tekenen. Wij gaan graag aan de slag met uw bijzondere wensen. Heeft u een speciale wens voor uw trouwjurk? Neem dan vooral contact op met Bijsterveld Bruidsmode en vertel ons waar u naar op zoek bent. Een jurk is immers pas uw trouwjurk wanneer deze volledig voldoet aan uw eisen!

Exclusieve patronen voor uw trouwjurk

Uw trouwdag wordt niet voor niets de mooiste dag van uw leven genoemd. U mag dan ook gerust hoge eisen stellen aan de perfecte trouwjurk, zodat u kunt schitteren op uw trouwdag. Heeft u speciale wensen of kunt u uw droomjurk simpelweg niet vinden? Laat onze deskundigen exclusieve patronen voor uw trouwjurk ontwerpen.

U kunt ook uw trouwjuk op maat laten maken

Met meer dan vijftig jaar ervaring kan Bijsterveld met recht een specialist in bruidsmode worden genoemd. In onze bruidszaak vindt u niet alleen een ruime collectie jurken van uiteenlopende merken, maar ook schoenen, lingerie en accessoires. Wilt u een speciale jurk op maat? U kunt bij ons kiezen uit talloze stoffen en vele mogelijkheden voor de afwerking.

Contact

Heeft u vragen over onze patronen voor uw trouwjurk? Stel ze gerust. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0492-523064 of u even langskomen in de bruidsmodewinkel.