Selecteer een pagina

Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Patronen bruidsjurken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig adres voor exclusieve patronen van bruidsjurken? Kom dan eens langs bij Bijsterveld bruidsmode in Mierlo-Hout (Helmond). Hier vindt u een gepassioneerd team dat unieke patronen voor bruidsjurken kan maken. Daarbij worden de nieuwste technieken en jaren aan ervaring ingezet om uw droomjurk vorm te geven.

Patronen voor unieke en stijlvolle bruidsjurken

Sommige vrouwen hebben altijd al gedroomd van hun bruiloft. Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten voor uw trouwjurk, maar kunt u nergens een jurk vinden die aan al uw wensen voldoet? Bij Bijsterveld bruidsmode kunnen wij voor u een exclusieve bruidsjurk ontwerpen en realiseren.

Bijsterveld Bruidsmode; ook voor alle accessoires die u nodig heeft

Bij Bijsterveld bruidsmode vindt u meer dan alleen maar bruidsjurken. U kunt bij ons ook terecht voor diverse accessoires, trouwschoenen en lingerie. Vindt u niet wat u zoekt? Onze medewerkers tekenen ook patronen voor bruidsjurken. Met exclusieve stoffen en allerlei mogelijkheden voor de afwerking, kunnen wij voor u uw persoonlijke droomjurk realiseren.

Contact

Zoekt u patronen voor bruidsjurken en wilt u op uw speciale dag schitteren als nooit tevoren? Neem dan contact met Bijsterveld Bruidsmode op. U kunt bellen met het nummer 0492-523064. Natuurlijk kunt u ook altijd even binnenlopen in onze bruidsmodezaak