Selecteer een pagina

Meest gestelde vragen !

Ik wil graag een trouwjurk komen passen. Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt telefonisch of via bijvoorbeeld de email een afspraak maken. We plannen onze afspraken ruim in zodat jij voldoende jurken kunt passen om zo jouw droomjurk te vinden.

Hoe lang van tevoren moet ik beginnen met het zoeken naar een trouwjurk?

Wij adviseren ongeveer 6 maanden voor de trouwdatum een jurk te komen uitzoeken. Dit omdat de levertijd van jouw jurk circa 3 of 4 maanden is. Teven dient de jurk nog te worden vermaakt.

Moet ik iets meenemen als ik bij jullie jurken kom passen?

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Wij hebben pas lingerie, schoenen en sieraden, zodat je op en top jouw jurk kunt uitzoeken. Want goede lingerie is heel erg belangrijk tijdens het uitzoeken van een trouwjurk.

Wat kost een trouwjurk gemiddeld?

Gemiddeld kost een trouwjurk circa € 1400,00. Wij verkopen jurken tot maximaal € 1895,00. Ook verkopen wij trouwjurken van eerdere seizoenen. Deze jurken kosten circa € 400,00 tot € 1000,00.

Moet ik vermaakkosten betalen?

Wij berekenen geen vermaakkosten bij de aankoop van een trouwjurk uit de nieuwe collectie. Wil je bijvoorbeeld mouwen in jouw jurk laten maken, dan worden hier uiteraard wel kosten voor berekend. De hoogte van deze maakkosten worden vooraf met jou besproken.

Heb je een jurk uit de uitverkoop verkocht, dan worden hier wel vermaakkosten voor gerekend. De hoogte hiervan ligt er natuurlijk aan of er veel aan moet worden aangepast. Deze kosten worden ook vooraf met jou besproken.

Hoe vaak moet ik komen passen?

Gemiddeld passen wij 3 keer. Ongeveer 2,5 maand voor jouw trouwdatum beginnen we met passen. Dan ongeveer 1 maand van te voren. De laatste pas is 1 week voor jouw trouwdag, zodat we zeker weten dat jouw trouwjurk perfect zit. Vaak wordt de jurk 1 of 2 dagen voor trouwdatum bij ons opgehaald.

Hebben jullie eigen coupeuses?

Ja zeker. Iedereen die bij ons werkt is coupeuse, zodat we jou goed kunnen adviseren tijdens het uitzoeken van een trouwjurk en het afpassen hiervan. Alles wordt in ons eigen atelier op maat gemaakt. 

Kan ik bij jullie mijn droomjurk helemaal zelf samenstellen?

Dat kan ! Wil je bijvoorbeeld een gekleurde trouwjurk of van de ene jurk het hesje en de andere de rok, dan kunnen wij deze in ons eigen atelier helemaal op maat en naar wens maken.

Kan ik dichtbij jullie winkel parkeren?

Ja. Het is mogelijk om bij ons voor de deur te parkeren.

Vragen jullie een aanbetaling?

Ja wij vragen de helft van de prijs van de jurk aan te betalen. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij de accessoires geheel te betalen, omdat wij deze ook meteen bestellen. Vaak is de pasdatum maanden later en kan het zijn dat de accessoires uit de collectie gaan of niet voorradig zijn op het moment van het passen. Dus dan ben je er zeker van dat de uitgezochte accessoires bij ons zijn als jij komt passen.
De aanbetaling kan je bij ons pinnen, per bank overmaken of contant betalen.

Wij willen graag de trouwjurk zelf maken, kunnen wij dan bij jullie terecht?

Ja zeker. Bij ons ben je op het goede adres als je zelf jouw droomjurk wilt maken. Wij verkopen stoffen, bruidspatronen en alle aanverwante fournituren van stoffen knoopjes tot baleinen en nog veel meer.

Moet ik een afspraak maken als ik wil komen kijken naar bruidsstoffen?

Ja want ook bij het uitzoeken van trouwstoffen heb je natuurlijk goed advies nodig.

Hoe gaat het uitzoeken van bruidspatronen en stoffen in zijn werk?

Aan de hand van de droomjurk die jij wilt, geven we je advies welke stoffen je het beste hier voor kunt gebruiken en gaan we stoffen en bruidskant bekijken. Dan meten we jouw maten op, zodat we het patroon kunnen maken. Als u zelf een patroon heeft is dat uiteraard ook geen probleem. Daarna kunnen wij de kosten berekenen voor het totale stoffenpakket. Vervolgens maken we een vervolgafspraak, zodat jullie de stoffen etc komen ophalen.

Heb je tijdens het maken van de trouwjurk nog vragen; dan kun je altijd bij ons terecht !