3 mei 2017

Via een familielid werd ik getipt om in deze zaak mijn bruidsjurkenzoektocht te beginnen. En met groot succes: door het goede luisteren en kundige advies, was ik al meteen hier geslaagd. Ondanks dat ik voor de eerste jurk heb gekozen, adviseerden ze me verschillende stijlen te passen, waar ik bij thuiskomst heel blij over was; zo was ik nog zekerder van mijn keuze. Ook dachten ze goed met me mee om de jurk aan de bovenkant nog wat aan te passen. Er bleek veel meer mogelijk dan ik dacht.

Bijsterveld Bruidsmode is een kleine, persoonlijke winkel. Dit past bij mij. De service en het eerlijke advies van de medewerkers maakten de tochtjes op en neer naar Helmond voor het passen een echt uitje! Ook toen de jurk perfect bleek te zitten, 4 weken voor mijn huwelijk, was het voor hen geen moeite om op hetzelfde moment de jurk al te strijken en mee te geven, zodat ik niet nog een keer heen en weer hoefde te rijden.