Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Gekleurde trouwjurk op maat

Een gekleurde trouwjurk is helemaal van nu en geeft een stijlvol tintje aan jouw trouwdag, helemaal als u deze op maat laat maken. Door te kiezen voor een kleur die precies past bij uw smaak en bij het pak van uw aanstaande, kunnen jullie op een originele manier het jawoord geven. U vindt de perfecte jurk bij Bijsterveld Bruidsmode.

Een prachtige gekleurde trouwjurk op maat

Bijsterveld Bruidsmode in Mierlo-Hout bij Helmond is al meer van 60 jaar hét adres waar aanstaande bruiden de jurk vinden waar ze van gedroomd hebben. Om dit te bereiken blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bruidsjurken en bieden wij u altijd een groot assortiment verschillende jurken aan, waaronder die een gekleurde trouwjurk die perfect bij u past of die wij geheel op maat kunnen maken. Op de website kunt u alvast een gedeelte van onze collectie bekijken.

Contact

Heeft u een specifiek idee van uw gekleurde trouwjurk, dan kunt u die ook op maat laten maken in ons atelier. Maak een afspraak voordat u langskomt om jurken te passen. U bent dan de enige bruid in de winkel en kunt op het gemak passen. Voor meer informatie over uw ideale gekleurde trouwjurk of voor het maken van een afspraak belt u naar 0492-523064 Ook de jurken van de bruidsmeisjes kunt u laten maken door Bijsterveld Bruidsmode. Hierover vindt u meer informatie op de website.

Wilt u een gekleurde trouwjurk op maat laten maken? Neem dan contact op!