Ervaringen van onze bruidjes !

Monique Koeling-Veraa

4 oktober 2019

Hoi Dames van Bijsterveld bruidsmode

Bij deze wilde ik jullie bedanken voor de mooie jurk op onze trouwdag. Ondanks dat het haakje bovenaan de jurk met het aan doen gelijk afbrak, bleef de jurk perfect zitten. Voor ons was het de perfecte dag. We hebben heerlijk genoten en het weer was ons erg goed gezind. Kortom een dag om nooit meer te vergeten.

Groetjes Monique

Anoniem

9 oktober 2019

Ik had een slechte ervaring bij een andere bruidsmodezaak. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik toch de perfecte bruidsjurk gevonden heb en er tevens een goede ervaring aan over gehouden heb. Mijn trouwdag is zo de perfecte dag geworden.

Maud

2 oktober 2019

Ik had een goed beeld van welk type jurk ik graag wilde, maar kon dit niet (binnen het budget) vinden in reguliere bruidszaken. Daarom hebben we de jurk samen ontworpen vanuit voorbeelden. Ze geven fantastisch advies in wat bij jouw lichaam staat, wat de jurk mooi maakt, het zijn echte vakvrouwen! Ze denken constructief mee en gaven mij elke keer een fijn gevoel. Toen ik op enig moment twijfelde, kon ik dezelfde week langskomen en hebben we samen nog eens alles doorgelopen totdat ik er een goed gevoel bij had!
Ze letten op alle details, om te zorgen dat ik er fantastisch uit zag op onze dag. Dank je wel lieve Monique en team!

Anoniem

26 september 2019

Inmiddels al een paar dagen geleden, maar we zitten nog steeds op een vrij grote roze wolk.

Ik heb zo ontzettend veel leuke lieve reacties gehad over de jurk. Hij zat heerlijk, ik heb er de hele dag in gedanst!

Heel, heel, heel veel dank voor jullie professionaliteit, gezelligheid en boven  alles vakmanschap. Wat jullie doen is fantastisch!

Ellen

16 september 2019

Wat hebben we afgelopen vrijdag een prachtige dag gehad.

Het weer was in de ochtend nog echt slecht maar gelukkig klaarde het op en zijn we buiten getrouwd. Dolf en de mannen vonden mijn jurk prachtig!

Dames complimenten ook voor jullie, de rust en tijd, gezelligheid en kennis hebben er mede voor gezorgd dat ik de hele dag in een prachtige jurk heb genoten van alles, dank daarvoor!

Marielle

11 september 2019

Mijn jurk prachtig vermaakt! Goede service en meedenkend!

Angelique van Beek

26 augustus 2019

Geweldig geholpen bij het waarmaken van mijn droom. Een top van de stof van mijn moeders trouwjurk! heel mooi gedaan! Dank hiervoor!

Sanne

24 augustus 2019

Geweldig geholpen! Echte aanrader!

Agnieszka Sowa

17 juli 2019

Bedankt voor de mooie trouwjurk. De bruiloft vond plaats op 22 juni in Polen en alles gasten zeiden een prachtige jurk. Ik had een droomjurk dankzij jou.

Sharon

9 juli 2019

wij hebben de trouwjurk van onze dochter bij jullie gekocht
wat een service zeg alle kleine details die we veranderd wilde zien in de jurk werden zonder problemen meegenomen
wat een top jurk hebben jullie gemaakt voor onze dochter
heel erg bedankt

ik ga jullie zeker aan bevelen voor aanstaande bruidjes
echt een top zaak

Chantal Mertens

3 juli 2019

Graag wil ik jullie bedanken voor de prachtige jurk en service!

We hebben een prachtige dag gehad en ik voelde me super mooi en fijn in mijn jurk!

Dank jullie wel!

Anoniem

25 juni 2019

Bijsterveld is de enige online dienst die mij van accessoires kan voorzien (want ik heb een tweedehands jurk). Ondanks strenge regels was men mij zeer ter wille toen er iets niet helemaal in orde bleek te zijn met de bestelde petticoat. Vriendelijke en snelle service.

Carola

28 mei 2019

De jurk was fantastisch! Meteen vanaf de eerste afspraak wordt je heel fijn ontvangen. De aanpassingen aan de jurk waren meteen goed, je wordt echt door vakmensen geholpen!

Jolein

25 februari 2019

Ben hier geslaagd voor bruidsstoffen op aanraden van een collega. Mijn moeder gaat de jurk maken. Heel goed geholpen. Gezellige winkel en medewerksters. Zeker een aanrader.

Birgit

20 februari 2019

Op aanraden van mijn moeder, die hier 50! jaar geleden haar trouwjurk heeft gekocht, een afspraak voor een passessie gemaakt en ook ik slaagde meteen. Ik wilde graag nog iets toevoegen aan mijn jurk en er werd goed meegedacht met het idee dat ik daarover had en het resultaat van de aanpassing was erg mooi. Ik had iets meer passessies nodig dan gemiddeld maar dat was geen enkel probleem en de service was top. 

Anoniem

17 januari 2019

Met veel enthousiasme, geduld en kennis hebben ze me geholpen met de zoektocht naar mijn jurk. Ik kan Bijsterveld dan ook echt aanraden!

Anoniem

9 november 2018

Super geholpen bij bijsterveld en een prachtige jurk hebben ze gemaakt. Was er super blij mee en heb mede daardoor een geweldige dag gehad.

Berthe

4 november 2018

Mijn bruidsjurk kopen bij de zusjes Schellekens van Bijsterveld Bruidsmode was de beste keuze die ik kon maken. De eerste pas-sessie was direct raak. Monique luisterde heel goed naar mijn wensen, ideeën en hoe de dag eruit kwam te zien en de eerste jurk die ik paste was direct DE JURK. De jurk viel ook nog eens ruim binnen mijn budget.

Er hangt altijd een ontspannen en gezellige sfeer in de zaak. Je wordt goed geholpen, ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Ze hebben naast mijn jurk, ook alles wat ik daarnaast nodig had geleverd. Zoals bijvoorbeeld een mooi zakzoekje afgewerkt met kraaltjes en kant, waar ze mijn initiaal en die van mijn verloofde op hebben borduurd.

Voor mijn burgerlijk huwelijk ben ik ook erg goed geholpen. Ik heb een strapless top gekocht die vermaakt is door Monique, want ook dat kunnen ze zelf doen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, alles lag altijd klaar als ik weer langs kwam en zoals eerder gezegd; vriendelijke en gezellige ontvangst.

Mandy vd Kerhof

3 november 2018

Vier weken voor de bruiloft besloten toch een trouwjurk te willen. Inmiddels toen 16 weken zwanger. Ik kon meteen die dag terecht voor een pasafspraak! Na twee keer afpassen, had ik met 20 weken zwangerschap een hele mooie jurk aan! Ik trouwde op maandag en had feest op zaterdag. Er werd aangeboden dat ik in de tussentijd terug mocht komen, mocht de jurk niet meer lekker zitten. Ze zouden hem dan aanpassen, zodat het zaterdags weer als gegoten zou zitten! Hele lieve dames, erg klant vriendelijk! Ik raad Bijsterveld Bruidsmode zeker aan!

Loes

30 oktober 2018

heel relaxt geholpen, ik had aardig wat wensen en alles kon..
want zeggen ze dan gaan we een jurk voor jezelf maken !!

dus niet kant en klaar maar helemaal zoals ik hem wil !! HOE GAAF !

Marjan

23 oktober 2018

Heel vriendelijk en goed geholpen, ik voelde me echt heel fijn bij Bijsterveld; veel beter dan bij andere winkels waar ik ben geweest. Ook tijdens het passen werd er echt naar mijn wensen geluisterd. Super bedankt voor deze super ervaring.

Tim en Maud

30 september 2018

Vriendelijk, behulpzaam, maar ook ‘lekker gewoon’. De dames van Bijsterveld Bruidsmode hebben er mede voor gezorgd dat ik me prachtig voelde in mijn trouwjurk. Ze namen tijdens de pas-momenten alle tijd voor me en wisten me echt op mijn gemak te stellen. Een aanrader!

Wijnaerts

3 juli 2018

Wat een geweldig begin van je bruiloft!
Onwijs fijn behandeld, alles wat je wilde konden ze maken, uniek!
Het is een fijn winkeltje met genoeg keuze.
Ik heb vaak genoeg de jurk kunnen passen en steeds werd er niet moeilijk gedaan als ik iets niet mooi vond zitten of anders wilde.

Michelle Coenen-Vernes

1 juli 2018

Ik ben op 18 mei 2018 getrouwd en heb mijn trouwjurk hier gekocht. Het was een super ervaring! Knusse winkel waar ze echt tijd voor je nemen. Meer dan voldoende pasmomenten gehad en niets was te gek. Echt super!

Ellen en Reinier

22 juni 2018

Ik ben door een oud collega van mij op Bijsterveld gewezen en ben ONWIJS tevreden!
Wat een fantastische ervaring!

Erg goede en snelle service, goed en eerlijk advies, leuke meiden en een mooie winkel!

Zeer zeker aan te raden!

Amy de Vries

18 juni 2018

Ik ben 13 april getrouwd in een super mooie jurk die ik bij bijsterveld heb gekocht! Vanaf moment 1 super goed geholpen en geadviseerd! De jurk die in op de site had zien staan is het uiteindelijk ook geworden!

 

Cyntia

24 mei 2018

Bedankt voor jullie super service, het warme welkom en de gezelligheid!

Barbara Georges

9 februari 2018

Supermooie trouwjurken en trouwschoenen!��� fijne winkel, en erg goed en behulpzaam personeel!

Melanie

11 februari 2018

ik had een beperkt budget en er werd fijn meegedacht. Ik voelde me totaal niet beperkt in mijn keuze en heb jurken gepast die paste bij mijn wensen en budget.

 

Anoniem

30 januari 2018

geweldige service in de winkel.
We Kwamen voor stof en zijn echt heel erg fijn en duidelijk geholpen.
Ze heeft alle tijd voor ons genomen om uit te leggen hoe we het het beste konden aanpakken.
Ga voor vriendinnen zeker deze winkel aanbevelen!

Kristel Netten

5 januari 2018

Top service!

Mirella

14 december 2017

Super bedankt meiden voor de gezellige pas sessies! Ik ben geweldig geholpen bij het uitzoeken van mijn droomjurk. De jurk werd helemaal naar mijn wensen aangepast. Dikke 10 voor jullie manier van omgang met klanten. Liefs Marjolein.

 

Anoniem

17 oktober 2017

Begin juni belde ik Bijsterveld Bruidsmode met de vraag of het mogelijk was om een bruidsjurk te leveren in slechts 4 maanden tijd. Op verschillende sites had ik namelijk gelezen dat de gemiddelde levertijd van een bruidsjurk toch zeker zo’n 6 maanden was, en die tijd had ik door omstandigheden niet.
Maar Monique en Meriam wisten me al vrij snel gerust te stellen; hun vaste leverancier had veel jurken op voorraad, dus grote kans dat ik wel zou slagen ondanks de korte tijd.
En zo geschiedde, bij de 2e jurk wist ik al dat ik mijn droomjurk had gevonden en godzijdank was hij nog op voorraad ook!

Wat ik erg fijn vond was dat ik me meteen enorm op mijn gemak voelde in hun kleine, gezellige zaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen die ik had en goed meegedacht om me te helpen in de zoektocht naar de perfecte jurk. En na de aanpassingen aan de ‘echte’ jurk zat hij als gegoten. Beter kon niet.

Vorige week vrijdag was het dan eindelijk zover dat ik eindelijk mijn jurk kon showen, en ik heb ontzettend veel complimenten gekregen.

Monique en Meriam, nogmaals ontzettend bedankt voor alles, jullie zijn geweldig!

 

Sjeel van Grinsven

12 september  2017

Wat ben ik goed geholpen bij jullie!! Het was elke keer weer een feestje om mijn jurk te komen passen! Dankjewel!

Laura

5 augustus 2017

Trouwjurk en jurkje voor mijn dochter bij Bijsterveld Bruidsmode gekocht. Geen enkele aanpassing was een probleem. Er werd ontzettend goed meegedacht en gekeken naar de beste oplossingen.

Melanie van Stiphout

30 juli 2017

Leuke mooie jurken! Goed geholpen en een super dag gehad met veel complimenten over de jurk.

Esther de Wit

21 juli 2017

lekker gewoon! gemoedelijke sfeer!! Goed advies!! Peter en Esther

Elien van der Sommen

1 juni 2017

Ondanks dat ik nog nooit een jurk gedragen had, voelde ik me hier al snel op mijn gemak. Ik wist al wel dat het geen witte jurk zou worden aangezien dat helemaal niet bij mij past. Toch een aantal witte jurken gepast en daardoor was ik nog zekerder van mijn zaak en had ik wel al een paar ideetjes opgedaan wat ik dan zou willen. Uiteindelijk een paarse jurk aangetrokken en deze stond mij al meteen geweldig. Ze hebben me erg goed geholpen bij het maken van de keuzes en ben erg blij met het eind resultaat. Zeker een aanrader. 

Anoniem

5 mei 2017

Het was voor mij heel speciaal om mijn bruidsjurk bij Bijsterveld Bruidsmode te vinden, omdat mijn moeder en schoonmoeder destijds ook geslaagd zijn bij Bijsterveld Bruidsmode.
Het ontvangst was hartelijk en zeer fijn! De dames van Bijsterveld Bruidsmode hebben me diverse jurken laten passen omdat ik nog niet precies wist wat ik wilde. Deze waren heel divers en uiteindelijk had ik binnen 2 uur mijn jurk inclusief accessoires gevonden.
Op onze trouwdag kreeg ik steevast te horen hoe mooi mijn jurk was en hoe goed hij bij mij paste. Alleen maar complimenten!

Kim van Goethem

3 mei 2017

Via een familielid werd ik getipt om in deze zaak mijn bruidsjurkenzoektocht te beginnen. En met groot succes: door het goede luisteren en kundige advies, was ik al meteen hier geslaagd. Ondanks dat ik voor de eerste jurk heb gekozen, adviseerden ze me verschillende stijlen te passen, waar ik bij thuiskomst heel blij over was; zo was ik nog zekerder van mijn keuze. Ook dachten ze goed met me mee om de jurk aan de bovenkant nog wat aan te passen. Er bleek veel meer mogelijk dan ik dacht.

Bijsterveld Bruidsmode is een kleine, persoonlijke winkel. Dit past bij mij. Het enige kleine minpuntje aan de grootte is alleen dat er niet veel keuze in accessoires was, maar van alle soorten is wat, en daarnaast kan er zeer veel besteld worden.
De service en het eerlijke advies van de medewerkers maakten de tochtjes op en neer naar Helmond voor het passen een echt uitje! Ook toen de jurk perfect bleek te zitten, 4 weken voor mijn huwelijk, was het voor hen geen moeite om op hetzelfde moment de jurk al te strijken en mee te geven, zodat ik niet nog een keer heen en weer hoefde te rijden. 

Danielle

2 maart 2017

Leuke winkel met fijne verkoopsters, prijs kwaliteit verhouding is erg goed!
Ik ben heel erg goed geholpen met mijn jurk.
Ik heb hier mijn droomjurk gevonden!

Enige klein minpuntje, is dat het op zaterdag erg druk in de winkel is, zeker als je met meer mensen komt passen en uitzoeken.Dus even een afspraak maken.

Ivanka Dieker

15 februari 2017

Heel erg fijn geholpen! Doordat ze goed naar mijn wensen luisterden had ik snel de jurk gevonden.
Super fijn! Bedankt!

Anoniem

12 januari 2017

Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Het was een mooie ervaring om daar verschillende trouwjurken te passen!

Janneke

6 augustus 2016

Tijdens het passen was het al een hele fijne ervaring/ beleving. En op de dag zelf was ik echt helemaal blij met mijn jurk. Helemaal gemaakt naar mijn wensen! Super!!

Kelsey Smits

28 december 2016

Super blij met mijn jurk. Zo fijn geholpen!

Evelien

3 augustus 2016

De jurk van mijn voorkeur werd gratis gebracht zodat ik deze kon passen! Terwijl andere winkels hier geld voor vroegen!

Anoniem

13 juli 2016

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik wist van te voren niet naar wat voor jurk ik op zoek was, maar mede door hun hulp heb ik al snel mijn keuze kunnen maken. De medewerkers zijn spontaan en helpen daar waar kunnen. Ze zijn ook enthousiast en eerlijk.

Karin Roelofs

7 juni 2016

Een hele fijne winkel niet te groot waar je goed geholpen word met je keuze

Anoniem

15 april 2016

Ik ben hier geweest voor het zoeken naar DE jurk. Medewerker en haar stagiaire deden het echt ontzettend goed. Heel vriendelijk, goed luisteren naar je wensen, en bieden veel ideeën aan om je uiteindelijk het allermooiste en fijnste jurk aan te passen. Met uiteindelijk ook het resultaat dat ik zeker hier mijn echte droomjurk heb gevonden

Anoniem

5 april 2016

Ik werd vriendelijk ontvangen op de eerste afspraak. Goed geholpen bij het zoeken en vinden van mijn trouwjurk.
Ik mocht eerst zelf kijken en toen gingen we passen. Ik had mijn jurk snel gevonden!

Kim

15 maart 2016

Super tevreden. Ben supergoed geholpen. Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies. Heb zaterdag mijn eerste pasafspraak

Marloes Drossaers-Lammers

24 november 2015

Mega tevreden over de service van Bijsterveld. Actie en prijzen zijn super scherp echt top! Een echte aanrader!

Miriam

4 november 2015

Mijn perfecte trouwjurk gevonden bij Bijsterveld. Een hele goede service, mocht zoveel jurken passen als ik wilde en tijdens de passessies erna werden de aanpassingen perfect gedaan. Dag voor de bruiloft mijn gestreken jurk opgehaald. Echt een fantastische winkel met zeer vriendelijke, nauwkeurige en meedenkende dames!

Ingrid vd Rijt

1 maart 2015

Ik heb hier geslaagd voor mijn trouwjurk. Super service , vriendelijk personeel , behulpzaam .
Fijn zaakje die lekker warm aan doet kwa sfeer.
Heel gezellig ingedeeld ook. Top winkel

Nicole van Dijk

22 januari 2015

Heb hier 2 jaar geleden mijn trouwjurk gekocht. Gezellige meiden en goede service!

Kelly Mans

21 oktober 2015

Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.

Carin Wagenaar

25 september 2015

Ik wilde een unieke jurk met een mouwtje en een open rug bedekt met kant. Ik kon deze jurk nergens vinden maar Monique en Meriam begrepen wat ik bedoelde en maakte deze jurk voor mij. Vanaf het begin gaf het een goed gevoel ze hebben enorm met mij meegedacht en niks was hen teveel. Ik zou iedereen aanraden om naar Bijsterveld bruidsmode te gaan. Je voelt je meteen op je gemak en ze doen echt hun uiterste best om je uiteindelijk met de jurk waar jij je gelukkig in voelt naar huis te laten gaan.

Mandy

10 september 2015

We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden en ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Anne Panhuijzen

9 september 2015

Super goede service. Ze namen de tijd voor je en luisterde goed naar je wensen. Heel erg vriendelijk. Prachtig resultaat na aanpassingen van een paar kleine dingetjes aan de jurk.

Willeke

9 september 2015

Hartstikke vriendelijk, betrokken en behulpzaam personeel! Begrepen mijn wensen goed en hebben een prachtig trouwpak voor me gemaakt.

Anoniem

21 mei 2015

Super geholpen, zelfs toen onze trouwdag spontaan 3 maanden naar voren werd gehaald was dit geen probleem! Wordt gastvrij en gezellig ontvangen en ze denken echt met je mee, ben met een jurk naar buiten gegaan die ik zelf nooit uit het rek zou pakken, maar zij wist meteen dat dit mijn jurk zou moeten zijn en ze had gelijk. 

Anoniem

2 december 2014

Hier heb ik helaas niet mijn droomjurk gevonden, maar dat lag niet aan de winkel. Ze denken mee en zetten je helemaal in het middelpunt.Het voelt als een hele bijzondere ervaring. Dit heb ik in andere winkels zo niet meer gehad. Het is geen grote winkel, maar dat maakt het juist zo knus en gezellig. Ik had een afspraak gemaakt en ze zorgen dan ook dat je alleen bent. Je kunt ook merken dat ze heel professioneel zijn (goed advies, weten waar ze over praten omtrent het vermaken van de jurk etc.) 

Iris

7 oktober 2014

Geweldige service

Anoniem

7 oktober 2014

Bijsterveld Bruidsmode is een kleinschalige bruidsmodezaak met een persoonlijke benadering. Er wordt alle tijd voor je genomen en er wordt meegedacht om het perfecte plaatje te creëren, inclusief accessoires. Ik kan deze zaak aan iedereen aanraden!

 

Suzan

16 september 2014

Heel vriendelijk personeel dat echt de tijd voor je neemt. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, je mag alles vragen en ze zijn enthousiast in hun werk. Het was voor mij een hele mooie en leuke ervaring en ik was in een middag geslaagd voor mijn jurk.

 

Debbie van den Broek

20 augustus 2014

Mijn jurk is helemaal vermaakt naar mijn wensen en het team van Bijsterveld heeft hierbij super goed advies gegeven en geluisterd naar mijn wensen. Bij iedere pasbeurt waren ze vriendelijke, geduldig (was met mij als bruid soms nodig), zorgzaam, behulpzaam, betrokken en begripvol. Uiteindelijk heeft dit de perfecte jurk opgeleverd waar ieder detail van klopte! Dankje Bijsterveld!

 

Saskia

2 juli 2014

We hebben een hele mooie dag gehad en van iedereen terug gehoord hoe mooi we er uit zagen! DE jurken pasten heel erg mooi bij elkaar.Dank je wel daarvoor.

 

Angelien Couwenberg

15 mei 2014

Ik ben goed behandeld, ze luisterde en gaven advies. ook een dag of de dag zelf vlug de tijd aanpassen was geen probleem.

Mariska de Bruin

12 april 2014

Supergoeie service!

Melanie

24 februari 2014

ik heb de jurk ergens anders gekocht en ik kwam voor schoenen. Uiteindelijk hebben ze me ook aan lingerie en kousen geholpen en zelfs mijn jurk vermaakt. Totaal niet opdringend alles op eigen verzoek. Erg goed geholpen.

Cindy Verhees

4 februari 2014

Lieve dames,.. die alle tijd voor je hebben, en op ’n fijne manier met he meedenken!!
Echt ’n fijne zaak!!

 

Marlies

2 februari 2014

Monique en Meriam zijn een goed team. Je wordt als een prinses behandeld. Er wordt geluisterd naar je twijfels en wensen en ook je entourage wordt er goed in de watten gelegd. De communicatie verliep ook goed. Het was zeker de moeite waard om van België naar Helmond, Nederland, af te zakken. Zij helpen je om de jurk van je dromen te vinden! 

Geertje Guffens

23 januari 2014

Wij zijn 18 oktober 2013 getrouwd.. Mijn jurk is precies geworden zoals ik had gehoopt. De originele jurk is helemaal aangepast naar mijn stijl en idee. Ik voelde me er helemaal in thuis. De service was perfect, niets was teveel gevraagd en de prijs was zeker niet teveel.
Kortom ik spreek vol lof over Bijsterveld bruidsmode!!!
Nogmaals bedankt Meriam en Monique dat jullie onze dag zo compleet hebben gemaakt.. Groetjes Geertje

Dorine van den Ekart

19 januari 2014

Bij Bijsterveld Bruidsmode voel je je direct op je gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen en zorgen ervoor dat je je op die mooie dag je heel speciaaal voelt!

Nicole Relow

14 januari 2014

ik ben zeer tevreden. je krijgt goede informatie, ze zijn behulp zaam. mijn jurk had los gelaten en kwamen meteen te hulp om mijn jurk thuis tereparen. supper