Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Communiejurk kopen

Een communiejurk zorgt ervoor dat een meisje zich voor één dag een prinsesje kan voelen, bij Bijsterveld Bruidsmode kunt u de mooiste communiejurkjes kopen en naar eigen wens laten maken. De communie doen is een bijzonder moment in het leven van een kind. Het is dan ook belangrijk om er op die dag extra mooi uit te zien en dit lukt het best met een jurkje passend bij de smaak van u en uw dochter. De perfecte jurk vindt u bij Bijsterveld Bruidsmode in Mierlo-Hout.

Eenvoudig een prachtige communiejurk kopen

De jurken die u kunt vinden in ons uitgebreide assortiment, zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een jurk van een bepaald merk. Daarnaast is het ook mogelijk om uw droomjurkje op maat te laten maken in ons atelier. Op de website kunt u alvast een idee krijgen van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Als u een mooie communiejurk gaat kopen horen daar natuurlijk ook mooie accessoires en schoenen bij. Naast het kopen van communiejurken kunt u bij ons ook terecht voor bruidskleding en accessoires.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het kopen van een mooie communiejurk of schoenen in kindermaten?  Maak dan een afspraak om langs te komen door te bellen met telefoonnummer 0492-523064 of bekijk de mogelijkheden in onze webshop.