Selecteer een pagina

Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Bruidssluier

Die ene mooie bruidssluier bestelt u voortaan gewoon online, in de webshop van Bijsterveld Bruidsmode. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige Poirier sluier? Voordat de grote dag aangebroken is, zijn er nog veel dingen die geregeld moeten worden. U moet winkel in, winkel uit op zoek naar alles dat nodig is om uw speciale dag nog mooier te maken. Gelukkig maakt Bijsterveld Bruidsmode het voor u een stukje gemakkelijker, doordat u een groot aantal bruidsaccessoires gewoon online kunt bestellen. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze schitterende bruidssluiers !

Kom naar Bijsterveld Bruidsmode voor de bruidssluier die precies bij uw jurk past

Al meer dan 60 jaar staat Bijsterveld Bruidsmode bekend om de prachtige trouwjurken die met de tijd meegaan en die vrouwen een bijzondere en elegante uitstraling geven. Daarbij hoort natuurlijk een bruidssluier en daarom heeft Bijsterveld ook op dat gebied een divers aanbod. Zo kunt u precies kiezen of een Poirier sluier het best past bij uw jurk en uw voorkeuren, of dat een andere bruidssluier hier toch beter op aansluit. De webshop is een goed voorbeeld van hoe Bijsterveld altijd meegaat met de tijd.

Bestellen en contact

Als u rondkijkt in de webshop, zult u zien dat het plaatsen van een bestelling voor een bruidssluier zichzelf wijst. Zo kunt u de producten van uw keuze in de gewenste hoeveelheid en de gewenste maat in uw winkelwagentje plaatsen, en de stappen doorlopen. Zo wordt de gehele bestelling bij u thuis bezorgd. Heeft u voordat u gaat bestellen een vraag over onze Poirier sluier of een van de andere producten? Neem dan contact op door te bellen met telefoonnummer 0492-523064.