Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Bruidsmode

De zoektocht naar de perfecte bruidsmode is gestart. Bruidsjurken. Bruidsschoenen. En misschien zelfs bruidslingerie. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles aan jouw grote dag moet namelijk perfect zijn. Plan daarom vandaag nog een bezoek in bij bruidswinkel Bijsterveld Bruidsmode in Mierlo-Hout – bij Helmond. Hier vind je alles wat je voor jouw bruiloft nodig hebt. Dus waar wacht je nog op?

De perfecte trouwjurk

Wie denkt aan bruidsmode, denkt aan het kopen van een trouwjurk. Logisch, want dit is het meest zichtbare onderdeel van jouw gehele outfit. Om goed voor de dag te komen, bieden wij bij Bijsterveld Bruidsmode een ruim assortiment aan bruidsjurken aan. Denk hierbij aan grote namen, zoals: Jessie K, Enzoani en Sincerity. Samen gaan wij voor de perfecte match. Liever zelf jouw jurk maken? Hiervoor bieden wij verschillende bruidsstoffen aan.

Plan een afspraak in

Kleding voor bruidsmeisjes

Bij een trouwerij gaat het om het totaalplaatje. Iedereen moet mooi gekleed zijn. Jij en jouw verloofde. De gasten. En de bruidsmeisjes in het bijzonder. Voor hun jurken kun je dan ook bij Bijsterveld Bruidsmode terecht. Want bruidsmeisjes? Die zijn bijna net zo mooi als de bruid zelf…

De bruidswinkel van Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode kent een lange geschiedenis. In 1957 heeft de bruidswinkel zich al in Mierlo-Hout, Helmond gevestigd. Sinds dag één is de klant hier koning. Dus ook jij! Zo geven wij jou graag eerlijk advies bij het vinden van de perfecte trouwjurk. Ook bieden wij exclusiviteit en perfecte service. Moeten wij een bruidsjurk voor je vermaken? Dan rekenen wij daarvoor geen extra kosten. Naast trouwjurken kun je bij Bijsterveld ook de volgende bruidsmode kopen:

Wil jij de perfecte trouwjurk kopen?

Eindelijk is het zo ver: je gaat trouwen! Dat doe je natuurlijk in de mooiste bruidsjurk, die je maar kunt vinden. Kom daarom vandaag nog langs bij de bruidswinkel van Bijsterveld Bruidsmode om jurken van de grootste merken te passen. Je vindt ons aan de Mierloseweg 285 in Mierlo-Hout. Liever online bestellen? Bekijk dan onze webshop. Bel bij vragen gerust naar 0492-523064 of gebruik ons contactformulier. Welke bruidsmode wil jij op jouw grote dag dragen?