Selecteer een pagina

Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Bruidsmode patronen

Voor exclusieve bruidsmode zijn patronen op maat nodig. De ervaren medewerkers van Bijsterveld bruidsmode kunnen u helpen om de ideale bruidsjurk samen te stellen. Kijkt u voor een indruk rond op de website. Bij vragen of opmerkingen horen wij dat natuurlijk graag van u.

Bruidsmode patronen laten tekenen

Wilt u er zeker van zijn dat u een originele trouwjurk draagt op uw grote dag? Wanneer u langskomt bij Bijsterveld bruidsmode, kunnen onze ervaren specialisten in bruidsmode patronen voor u tekenen. In ons atelier gaan wij graag voor u aan de slag. Op basis van uw wensen en uw maten kunnen wij uw droomjurk voor u samenstellen.

Bijsterveld Bruidsmode, staat garant voor kwaliteit

Voor een exclusief patroon voor uw bruidsmode kunt u terecht bij Bijsterveld in Mierlo-Hout (Helmond). In onze winkel vindt u bovendien verschillende prachtige bruidsstoffen, bruidskant en allerlei mogelijkheden voor een mooie afwerking van uw jurk. Met Bijsterveld Bruidsmode zult u echt stralen op uw bruiloft, en dat is toch ook wel een beetje de bedoeling!

Contact

Wilt u voor uw bruidsmode patronen laten tekenen? Kom dan gezellig langs bij Bijsterveld Bruidsmode! Heeft u een bijzonder of specifiek verzoek? Vraag het de medewerkers van Bijsterveld bruidsmode. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen met het nummer 0492-523064.