Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bruidsmeisjesjurk

Voor een mooie bruidsmeisjesjurk slaagt u bij Bijsterveld Bruidsmode. In onze winkel hangen namelijk niet alleen talloze prachtige jurkjes, maar u kunt er ook voor kiezen om speciale jurkjes te laten maken die bijvoorbeeld zijn afgestemd op uw trouwjurk. Neem vooral een kijkje op onze website en neem contact op als u ergens vragen over heeft.

Bruidsmeisjesjurken kopen?

Bij Bijsterveld Bruidsmode kunt u uitstekend terecht voor het kopen van één of meerdere bruidsmeisjesjurken. Wij hebben ook diverse stoffen in onze winkel. Zo kunt u stoffen uitzoeken voor een persoonlijk ontwerp van een bruidsmeisjesjurk. In de ruime collectie vindt u niet alleen jurken, maar ook schoenen en accessoires voor bruidsmeisjes.

Bekijk het online aanbod jurken voor bruidsmeisjes

Speciaal voor bruidsmeisjes hebben wij een veelzijdig aanbod aan prachtige jurkjes, linnen jurkjes, petticoats, handschoenen, accessoires en schoenen. U kunt alles heel gemakkelijk online bestellen.

In ons eigen atelier kunnen wij ook jurkjes geheel naar uw wens en op maat laten maken. Wij maken ook jurkjes in de Gipsystijl. Denk hierbij aan grote wijde rokken met een lange sleep en lijfjes bewerkt met parels en pailletten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vragen? Neem telefonisch contact op!

Indien u vragen hebt over onze kleding voor bruidsmeisjes, stel ze ons dan gerust? U kunt gebruik maken van ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0492-523064. Wij staan graag voor u klaar.