Recensie van Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Recensie van Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Recensie van Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Recensie van Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Recensie van Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Nieuwste Collectie Trouwjurken

Géén Vermaakkosten

Eigen Atelier

Perfecte service

Bruidsmeisjesjurk

Voor een mooie bruidsmeisjesjurk slaagt u altijd bij Bijsterveld bruidsmode. In onze winkel hangen namelijk niet alleen talloze prachtige jurkjes, maar u kunt er ook voor kiezen om speciale jurkjes te laten maken die bijvoorbeeld zijn afgestemd op uw trouwjurk. Neem vooral een kijkje op onze website en neem vooral contact op als u ergens vragen over heeft.

Bruidsmeisjesjurk online vinden

Voor een meisje is het vaak een hele eer om als bruidsmeisje een bruiloft bij te mogen wonen. Toch zijn bruidsmeisjesjurken niet altijd even gemakkelijk te vinden. Gelukkig kunt u terecht bij Bijsterveld bruidsmode. Hier vindt u niet alleen een ruime collectie aan jurken, accessoires en schoenen, maar u kunt er ook stoffen uitzoeken voor een persoonlijk ontwerp van een bruidsmeisjesjurk.

Bekijk het online aanbod jurken voor bruidsmeisjes

Speciaal voor bruidsmeisjes hebben wij een veelzijdig aanbod aan prachtige jurkjes, linnen jurkjes en pakjes, petticoats, handschoenen, accessoires en schoenen. U kunt alles heel gemakkelijk online bestellen. In ons eigen atelier kunnen wij ook om jurkjes en pakjes geheel naar uw wens en op maat laten maken. Wij maken ook jurkjes in de Gipsystijl. Denk hierbij aan grote wijde rokken met een lange sleep en lijfjes bewerkt met parels en pailletten.  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vragen

Als u meteen een account aanmaakt, kunt u heel gemakkelijk online een jurk voor een bruidsmeisje bestellen. Indien u vragen hebt over onze kleding voor bruidsmeisjes , stel ze ons dan gerust? U kunt gebruik maken van ons online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0492-523064. Wij staan graag voor u klaar.

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Mierloseweg 285 5707 AJ
Mierlo-Hout (Helmond)
T: 0492-523064
E: info@bijsterveldbruidsmode.nl