Recensie van Kelly Mans


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly Mans

Recensie van Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Accessoires

Haaraccessoires zijn een must voor het compleet maken van jouw look. Heb je lang haar of juist kort? Wij hebben haarcorsages die bij je jouw droomjurk passen, waarmee je jouw look helemaal afmaakt.

Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een moderne ivoorkleurige kanten band met bloem of een hippe fascinator met swarovski stenen. Ook de parels met daar overheen een kanten laagje zijn geweldig in jouw opgestoken kapsel.  Een luxe hoofdbandje met ivoorkleurige pareltjes en pailletten is helemaal hip. Al onze haar accessoires kunnen ook goed gecombineerd worden met onze jurkjes voor bruidsmeisjes en communie.

Door het sterke visuele aspect mogen we de sluiers zeker rekenen tot een van de belangrijkste items binnen de bruidsaccessoires.

Elke sluier uit de collectie is afgestemd op de jurkontwerpen van de meest toonaangevende designers. Deze geven de bruid een karakteristieke, individuele uitstraling. De sluier wordt geleverd in een luxe verpakking, omdat je de sluier ook na de bruiloft hierin kunt bewaren.

Neem contact met ons op!

Bijsterveld Bruidsmode

Bijsterveld Bruidsmode
Mierloseweg 285 5707 AJ
Mierlo-Hout (Helmond)
T: 0492-523064
E: info@bijsterveldbruidsmode.nl