Esther


“We zijn erg fijn geholpen door enthousiaste medewerksters. Meteen de 1e keer mijn droomjurk gevonden”
Esther

Nadia


“Bruidsmodezaak die alle tijd voor je neemt. Vriendelijke medewerkers met goed advies! Super tevreden. ”
Nadine

Kim


“Super tevreden. Ben supergoed geholpen.
Helemaal niet opdringerig en eerlijk advies.”
Kim

Dorine


“Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze besteden veel aandacht aan je wensen. Perfecte service !”
Dorine

Kelly


“Wat voelde ik me een mooie bruid, dankzij het prachtige handwerk aan mijn jurk van Bijsterveld. Aanrader voor de toekomstige bruidjes.”
Kelly

Bruidsaccessoires

Haaraccessoires zijn een must voor het compleet maken van jouw look. Heb je lang haar of juist kort? Wij hebben haarcorsages die bij je jouw droomjurk passen, waarmee je jouw look helemaal afmaakt.

Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een moderne ivoorkleurige kanten band met bloem of een hippe fascinator met swarovski stenen. Ook de parels met daar overheen een kanten laagje zijn geweldig in jouw opgestoken kapsel.  Een luxe hoofdbandje met ivoorkleurige pareltjes en pailletten is helemaal hip. Al onze haar accessoires kunnen ook goed gecombineerd worden met onze jurkjes voor bruidsmeisjes en communie.

Door het sterke visuele aspect mogen we de sluiers zeker rekenen tot een van de belangrijkste items binnen de bruidsaccessoires.

Elke sluier uit de collectie is afgestemd op de jurkontwerpen van de meest toonaangevende designers. Deze geven de bruid een karakteristieke, individuele uitstraling. De sluier wordt geleverd in een luxe verpakking, omdat je de sluier ook na de bruiloft hierin kunt bewaren.

Neem contact met ons op!